Arxiu Tornar

Enamorado de mi mujer

DIRECTOR: Daniel Auteuil

VO francès subtítols en castellà (durada 84 minuts)

SINOPSI 

Daniel es troba amb el seu amic Patrick després de molts anys, i el convida a sopar a casa seva. Patrick arriba acompanyat de la seva nova parella, molt més jove que ells dos. Daniel comença a fantasiar sobre tenir una aventura amb ella, mentre que la seva dona sospitarà de les seves intencions.

CRÍTIQUES 

“Quin treball tan estrany (…) amb un dispositiu narratiu utilitzat amb una atractiva ambigüitat (…) que pot despistar i fascinar (…) Una equívoca mirada amb la qual l’espectador no sap què esperar” (Javier Ocaña: Diario El País)

“Els moments delirants es barregen amb els domèstics (…). La mescla de realitat i fantasia és, potser, excessiva, però aconsegueix un bon clima de comèdia. I el millor d’ella és Adriana Ugarte (…) ” (Oti Rodríguez Marchante: Diario ABC

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.