Arxiu Tornar

Climax

DIRECTOR: Gaspar Noé

VO francès subtítols en castellà (durada 95 minuts)

SINOPSI

A meitat dels anys noranta, vint joves ballarins de dansa urbana que s’havien reunit per a unes jornades de tres dies d’assajos a un internat en desús situat en el cor d’un bosc, fan el seu últim ball comú i després festegen una última festa de celebració al voltant d’una gran font de sangria. Aviat, l’atmosfera es torna elèctrica i una estranya bogeria els atraparà tota la nit. Els sembla obvi que han estat drogats, però no saben per qui o per què.

CRÍTIQUES

“Noé ha tornat a complir. ‘Climax’ concentra els seus trets autorals. (…) Però també incorpora suficients elements nous per deixar-nos més que satisfets (…) Les actuacions de balls urbans dels noranta són una passada.” (Philipp Engel: Fotogrames)

“Visualment extraordinària; estructural i formalment audaç (…) Noé ofereix cinema sensual impactant i excessiu que fa que altres pel·lícules semblin antiquades i inofensives (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Peter Bradshaw: The Guardian)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.