Arxiu Tornar

Gauguin, viaje a Tahití

DIRECTOR: Edouard Deluc

VO francès subtítols en castellà (durada 102 minuts)

SINOPSI

En 1891 Gauguin s’exilia a Tahití. Vol trobar la seva pintura, lliure, salvatge, lluny dels codis morals, polítics i estètics de l’Europa civilitzada. S’endinsa a la selva, fent front a la solitud, la pobresa, la malaltia. Allà coneix a Tehura, que es va convertir en la seva esposa i protagonista de les seves grans pintures.

CRÍTIQUES

“Meravellosament rodada, una veritable festa de poca profunditat de camp, intenta explorar un gran nombre de temes, sense limitar-se a la naturalesa, el colonialisme, la religió, la sexualitat i l’art.” (Boyd van Hoeij: The Hollywood Reporter)

“L’intimidatori llenguatge corporal de Cassel (…) fa que aquesta versió de Gauguin de Deluc i els seus col·laboradors sembli prou real (Simon Abrams: Village Voice)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.