Arxiu Tornar

Burning

DIRECTOR: Lee Chang-Dong

VO coreà subtítols en castellà  (durada 148 minuts)

SINOPSI 

Quan fa un lliurament, Jongsu, un jove missatger, es troba per casualitat amb Haemi, una noia que vivia en el seu barri. La jove li demana que cuidi al seu moix durant un viatge a Àfrica. Al seu retorn, Haemi li presenta a Ben, un jove misteriós i amb diners que va conèixer allà. Un dia, Ben revela a Jongsu un passatemps molt estrany.

Adaptació d’una història de Murakami.

CRÍTIQUES

“Tota la pel·lícula aconsegueix un clima tibant i calmat alhora que fa d’ella un drama amb aspecte i textura de thriller. (…) Sens dubte, una obra d’una intensitat i finura molt poques vegades contemplada.” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“Una intel·ligent i perversa adaptació d’una novel·la de Murakami (…) manté la tensió, la intriga i el desconcert fins al final (…) El resultat és gloriós i simfònic” (Oti Rodríguez Marchante: Diario ABC)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.