Arxiu Tornar

Petra

DIRECTOR: Jaime Rosales

VO castellà (durada 107 minuts)

SINOPSI 

Després de morir la seva mare, Petra decideix buscar al seu pare, la identitat del qual se li ha mantingut en secret durant tota la seva vida. Una vegada inicia la seva cerca, començarà a adonar-se que totes les pistes condueixen a un despietat i poderós home.

CRÍTIQUES

“‘Petra’ sorprèn amb una brillant, profunda reflexió sobre la humiliació, l’art i el perdó. (…) La més acabada, fidel i fins a perfecta obra del seu director.” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“La pel·lícula més càlida i més propera [del director] (…) La música, tan poc habitual al seu cinema auster, també és una sorpresa. (…) vilà d’excepció al que dóna vida Joan Botey” (Philipp Engel: Fotogramas)

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.