Arxiu Tornar

Quién te cantará

DIRECTOR: Carlos Vermut

VO castellà (durada 124 minuts)

SINOPSI 

Fa anys que Lila, la cantant espanyola amb més èxit dels noranta, s’ha retirat dels escenaris. Deu anys després, tracta de recuperar la seva carrera. Quan els seus plans estan donant els seus fruits i planeja la seva tornada a la fama, sofreix un terrible accident i perd la memòria. Violeta, una dona que s’evadeix de la realitat imitant a Lila Cassen al karaoke, serà l’encarregada d’ensenyar a l’artista a tornar a ser una famosa cantant.

CRÍTIQUES

“Una enigmàtica i mesurada indagació de la identitat (…) estem enfront d’una de les veus més suggeridores i úniques que ha donat el cinema espanyol recent. I creixent.” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“Un lúcid reflex del fracàs i l’èxit (…) una història sobre la traïció i la fidelitat, sobre els principis que ens guien i la forma en què la cultura popular acaba formant part del nostre propi ésser.” (Juan Sardá: Diario El Mundo)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.