Arxiu Tornar

Un héroe singular (Petit paysan)

DIRECTOR: Hubert Charuel

VO francès subtítols en castellà (durada 90 minuts)

SINOPSI 

Pierre té trenta anys i és productor de llet. La seva vida gira entorn de la seva granja, la seva germana és veterinària i els seus pares antics amos de l’explotació. Quan els primers casos d’una epidèmia es declaren a França, Pierre descobreix que un dels seus animals està infectat. Però no pot permetre’s perdre les seves vaques. No té res més i arribarà fins al final per salvar-les.

CRÍTIQUES

“Charuel s’aventura en uns quants gèneres per omplir d’emoció i tensió els racons d’aquest drama (…) amb aquest esperit crepuscular que impregna subtilment tota la pel·lícula. (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Alberto Bermejo: Diario El Mundo)

“Excel·lent debut en format llarg de Hubert Charuel amb un pel·lícula que filma amb tacte la relació entre home i animals (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Quim Casas: Diario El Periódico)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.