Activitats Educatives Tornar

Petits Herois

Versió doblada al català (durada 60 minuts)

SINOPSI

Divertida i bonica selecció de curtmetratges plena de sorpreses, enginy i creativitat.  Amb un punt en comú : els seus petits herois protagonistes que intenten fer front de forma enginyosa a diferents reptes vitals.

Curtmetratges dins ‘Petits herois’:

Por de volar: Dougal és un petit ocell que té por de volar. Per les nits té un malson on és incapaç d’alçar el vol i cau sempre a terra, i durant el dia va caminant a tot arreu enlloc d’enfrontar-se a les seves pors. Com s’ho farà per migrar cap al Sud quan arribi l’hivern més dur?

El cérvol i la conilleta: Un cérvol i una conilleta de paper que comparteixen casa tenen un peculiar dilema: volen trobar la manera d’aconseguir tenir tres dimensions. El cérvol ho aconseguirà però la conilleta no…Posarà això en perill la seva amistat?

Grand Prix: Tres amics es preparen per a fer una carrera de bicicletes. Just abans de començar, apareix una noia molt decidida a participar, però dos dels nois no la deixen córrer. El tercer participant, en canvi, s’enamora d’ella i li construeix un sidecar per a portar-la amb ell durant la carrera.

El cassó de l’Anatole: L’Anatole és un nen decidit i afectuós que té una peculiaritat: arrossega un cassó amb un cordill. Ha de fer un doble esforç per jugar com ho fan els altres! El cassó li complica la vida i ja en comença a estar tip. Sort que hi haurà algú que l’ensenyarà a conviure-hi i li farà entendre que ell és únic i excepcional.

Ser o no ser…taronja: Què passa quan una petita taronja avorrida decideix sortir de la seva caixa per anar a l’altre costat de la botiga i conèixer una colla d’alegres pinyes ballarines?

L’elefant i la bicicleta: Un elefant viu en una ciutat entre la gent normal i treballa com a escombriaire. Un dia veu un anunci enorme d’una bicicleta i es pensa que és de la seva mida. A partir d’aquest moment, la seva vida se centrarà en aconseguir la bicicleta costi el que costi!

5,80 metres: Què hi passa a les piscines olímpiques quan estan tancades al públic? Aquest curtmetratge revela que a primera hora del matí hi ha els entrenaments de salt de trampolí de les girafes!

Aquesta entrada va ser publicada a Activitats Educatives, Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.