Pel·lícules Tornar

La sociedad literaria y el pastel de piel de patata

DIRECTOR: Mike Newell

VO anglès subtítols en castellà (durada 123 minuts)

SINOPSI

En 1946 una escriptora d’esperit lliure, Juliet Ashton, estableix una amistat amb els residents de Guernsey Island després de la Segona Guerra Mundial, i decideix escriure un llibre sobre les seves experiències durant la guerra.

CRÍTIQUES

“Conté traces d’aquestes encantadores comèdies de la Ealing i els seus diàlegs, i prossegueix amb un bonic intercanvi epistolar (…) Els britànics fan millors pel·lícules que pastissos. (…) Puntuació: ★★★½ (sobre 5)” (Rubén Romero: Cinemanía)

“Mike Newell torna a estar en forma (…) Reforçada per una actuació estel·lar i atractiva de James (…) Un drama elegant” (Harry Windsor: The Hollywood Reporter)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.