Agenda Tornar

Evolution! Mallorca International Film Festival

Un sol radiant que brilla amb furia és l’epicentre d’una de les palmeres mallorquines que fan d’aquesta illa un lloc especial.

Així és el nou pòster d’un dels millors festivals que tenen lloc en aquesta illa, Evolution! Mallorca International Film Festival, i així ens sentim nosaltres davant l’onada de cinema que ens espera durant aquests dies: radiants i brillants.

Pel·lícules, xerrades, cafè amb cinema, cinema amb gent, cinema amb cotxe, cinema amb cineastes, cinema amb sorpreses, cinema amb compromís, cinema amb accent mallorquí, cinema i molt més cinema per a sis dies que intuïm intensos i meravellosos.

Per arribar a fer-vos una idea de tot el que passarà aquests dies, feu un cop d’ull al seu programa i anar reservant les vostres entrades tant en la taquilla de CineCiutat com a la web de l’Evolution.

Ara només ens queda fer una de les coses que més ens agrada del món: ser feliços dins una sala de cinema.

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.