Arxiu Tornar

Lazzaro feliz

DIRECTORA: Alice Rohrwacher

VO italià subtítols en castellà (durada 125 minuts)

SINOPSI

Lazzaro, un jove camperol d’excepcional bondat, viu a La Inviolata, un llogaret allunyat del món i controlat per la Marquesa Alfonsina de Luna. Allà, la vida dels camperols no ha canviat, són explotats i abusen de la bondat de Lazzaro. Un estiu, es fa amic de Tancredi, el fill de la Marquesa. Entre ells sorgeix una amistat tan preciosa que farà viatjar a Lazzaro a través del temps i ho portarà a conèixer el món modern.

CRÍTIQUES

“La directora italiana fa de ‘Lazzaro felice’ la més brillant i lírica aproximació al cinema brillant i líric. (…) Atents a la feina proverbial d’Adriano Tardiolo” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“La pel·lícula li deixa a un primer desconcertat, després bocabadat i, en tot moment, per complet fascinat. (…) a estones sembla treta d’un bagul dels records i alhora dóna la sensació de ser una cosa mai abans vist.” (Nando Salvá: Diario El Periódico)

“Una pel·lícula miraculosa en molts sentits. (…) fa pensar en Visconti entre altres grans italians (a més del Buñuel de ‘Los olvidados’), és sublim (…) pel·lícula que demana a crits (d’entusiasme) un segon visionat” (Philipp Engel: Fotogramas)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.