Arxiu Tornar

El Ángel

DIRECTOR: Luis Ortega

VO castellà (durada 117 minuts)

SINOPSI

Bons Aires, 1971. Carlitos és un jove despreocupat i de rostre angelical que quan arriba a l’adolescència descobreix la seva veritable vocació: ser un lladre. A l’escola coneix a Ramón, fill d’una família de delinqüents i junts preparen el seu proper cop. Aquí donarà començament una vida plena de passió, robatoris, mentides i assassinats que convertiran a ‘El Ángel’ en el major assassí de la història d’Argentina.

CRÍTIQUES 

“Molt entretinguda de veure (…) Sarcàstica i d’una sana irreverència sense ser cínica, ‘El Ángel’ és cinema explosiu.” (Juan Sardá: Diario El Mundo)

“Sorprenentment, la pel·lícula adquireix un to no negre, sinó de brutal sarcasme, i fins arrenca riures de comèdia en alguns episodis de brusquedat infinita. El protagonista és Lorenzo Ferro, un crack en la seva naturalesa diabòlica” (Oti Rodríguez Marchante: Diario ABC)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.