Arxiu Tornar

Ana de día

DIRECTORA: Andrea Jaurrieta

VO castellà (durada 105 minuts)

SINOPSI 

Ana és una jove formal, educada dins una família de classe mitjana tradicional. És a punt d’acabar el seu doctorat en dret, entrar a formar part d’una empresa i casar-se, però no se sent realitzada. Un dia, descobreix que una doble idèntica a ella ha ocupat el seu lloc, duent a terme totes les seves responsabilitats i obligacions. Ana es debat entre lluitar per la seva identitat perduda o, pel contrari, intentar buscar la seva pròpia identitat aliena a tot el que suposava la seva vida “normal”. Adonant-se que per primera vegada és totalment lliure, Ana decideix explorar el seu nou anonimat i llibertat, provant els seus límits i buscant el sentit de la seva pròpia existència entre les nits madrilenyes de cabaret i la pensió on s’allotjarà, repleta de personatges que anhelen així mateix: desaparèixer en la nit.

CRÍTIQUES

“Una suggeridora visió del mite del doble que no només es deixa fascinar per la figura del duplicat, sinó que s’interroga sobre les conseqüències d’enfrontar-se al rostre del jo. (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Paula Arantzazu Ruiz: Cinemanía)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.