Arxiu Tornar

Bergman, su gran año

DIRECTORA: Jane Magnusson

VO suec i anglès amb subtítols castellà (durada 116 minuts)

SINOPSI

A meitat del segle XX, es va produir un fenomen únic. Un suec, a punt de complir quaranta anys, va començar un període de producció cinematogràfica sense precedents. Entre 1957 i 1963 va filmar alguns dels clàssics de la història del cinema.

La directora i periodista sueca Jane Magnusson torna a submergir-se en la vida i obra del director Ingmar Bergman en aquest documental.

CRÍTIQUES

“Magnusson entra a totes: política, societat, religió (…) amor, sexe i, sobretot, cinema. I ho fa amb un gran sentit de la didàctica en el cinematogràfic i una formidable capacitat per al retrat humà complex del ser més contradictori” (Javier Ocaña: Diario El País)

“Un retrat estimulant i minuciós, entre la fascinació i una mirada poc complaent, a l’altura d’aquest superlatiu i complex coneixedor de la naturalesa humana. (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Alberto Bermejo: Diario El Mundo)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.