Arxiu Tornar

El silencio de otros

DIRECTORS: Almudena Carracero i Robert Bahar

VO castellà (durada 95 minuts)

PREMIS: Goya Millor Documental 2019

SINOPSI

Revela la lluita silenciada de les víctimes del llarg règim de Francisco Franco, que continuen buscant justícia fins als nostres dies. Filmat al llarg de sis anys, la pel·lícula segueix a les víctimes i els supervivents del règim.

CRÍTIQUES

“Colpidor i clarivident documental (…) Dóna poques dades, només posa rostres, noms i llàgrimes que ningú hauria d’oblidar. Tant de bo ho vegin els que no volen parlar de memòria històrica. (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Irene Crespo: Cinemanía)

“Un documental que remou (…) una història molt necessària, comptada amb rigor i convicció.” (Stephen Dalton: The Hollywood Reporter)

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.