Arxiu Tornar

La educación del rey

DIRECTOR: Santiago Esteves

VO castellà (durada 96 minuts)

SINOPSI 

Reynaldo Galíndez, àlies ‘Rei’, és un adolescent que, escapant del seu baptisme com a delinqüent, cau al pati de la casa de Carlos Vargas, un guàrdia de seguretat retirat. Vargas li ofereix un tracte: el jove arreglarà els danys que va provocar a la casa a canvi de no lliurar-ho a la policia. A partir d’allà, les lliçons que el vell guàrdia li dóna a l’adolescent donen lloc a una relació que recorda a les velles llegendes de formació d’un sobirà.

CRÍTIQUES 

“És un policial a l’antiga, un western modern i una pel·lícula amb una sensació de veritat que supera l’exercici de gènere que podrien fer els cinèfils urbans de sofà i videoclub.” (Diego Lerer: Micropsiacine.com)

“L’opera prima de Santiago Esteves es proposa ser, alhora, un policial i una pel·lícula d’iniciació. I aconsegueix funcionar en els dos terrenys, recolzada en un guió sòlid i les creïbles actuacions de tot l’elenc.” (Gaspar Zimerman: Diari Clarín)

TRÀILER

 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.