Pel·lícules Tornar

Con el viento

DIRECTORA: Meritxell Colell

VO espanyol (durada 100 minuts)

SINOPSI 

Mónica és una ballarina i coreògrafa de 47 anys que viu a Buenos Aires, on des de fa dos anys intenta realitzar una nova obra sense èxit. Va néixer en un petit poble al nord de Burgos, on ara ja només viuen els seus pares i sis persones més, i al que no ha tornat des de fa vint anys. Una trucada de la seva germana dient-li que el seu pare està molt greu l’empeny a tornar. Però quan arriba, el seu pare està mort. Després del funeral, la seva mare li demana que es quedi amb ella per vendre la casa. Són gairebé dues desconegudes que hauran d’aprendre a conèixer-se i a conviure.

CRÍTIQUES 

“Una meticulosa i gairebé transparent reconstrucció d’allò que és real. (…) magistral interpretació” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“El fred, el vent, el silenci, les estacions. Tot això se sent a l’òpera prima de Meritxell Colell, més que un retrat d’un paisatge rural, un homenatge (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Andrea G. Bermejo: Cinemanía)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.