Arxiu Tornar

Tres caras (Three Faces)

DIRECTOR: Jafar Panahi

VO persa subtítols en castellà (durada 100 minuts)

PREMIS: Millor guió ex aequo Festival de Cannes 2018

SINOPSI

Una famosa actriu iraniana rep el vídeo inquietant d’una jove demanant la seva ajuda per escapar de la seva família conservadora. Llavors demana ajuda al seu amic, el director de cinema Jafar Panahi, per entendre si es tracta d’una manipulació. Junts, emprenen camí cap al llogaret de la noia a les remotes muntanyes del Nord-oest, on les tradicions ancestrals continuen regint la vida local.

CRÍTIQUES

“El director iranià ofereix una brillant reflexió sobre la ficció com a espai de resistència (…) és l’obra més precisa, lírica i lliure que el director ha fet en anys.” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“Un relat de misteri que desemboca en una miraculosa interaccció entre ficció i realitat (…) Panahi torna a partir-se la cara pel cinema i per la dona iraniana. (…) Puntuació: ★★★★½ (sobre 5)” (Carlos Marañón: Cinemanía)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.