Arxiu Tornar

Galveston

DIRECTORA: Mélanie Laurent

VO anglès subtítols en castellà (durada 94 minuts)

SINOPSI 

Després d’escapar d’una emboscada, un sicari malalt torna a la seva ciutat natal de Galveston on planeja la seva venjança. Roy Cady és un assassí a sou a New Orleans al que li va ser diagnosticat càncer de pulmó als 40 anys. Davant la sospita que el seu cap vol eliminar-li, Roy tracta de fugir cap a l’horitzó desconegut. En el seu camí, es trobarà amb una jove desemparada que li dóna l’oportunitat de donar-li un nou sentit a la seva vida… Basada en la novel·la del creador de ‘True Detective’.

CRÍTIQUES

“Un recomanable thriller en el qual els seus dos protagonistes, Ben Foster i Elle Fanning, es mengen la pantalla.” (Fotogramas)

“Una pel·lícula sòrdida, però sincera i sorprenentment atractiva (…) La força de la seva direcció i les seves actuacions hauria d’atreure aplaudiments en el circuit de festivals.” (John DeFore: The Hollywood Reporter)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.