Arxiu Tornar

Los fantasmas de Ismael

DIRECTOR: Arnaud Desplechin

VO francès subtítols en castellà (durada 110 minuts)

SINOPSI 

Quan es prepara per rodar la seva següent pel·lícula, la vida del director de cinema Ismael (Mathieu Amalric) sofreix una bolcada amb el retorn de Carlotta (Marion Cotillard), un amor de fa vint anys. La inesperada aparició de la seva antiga amant posarà en perill la seva relació amb Sylvia (Charlotte Gainsbourg), la seva parella actual.

CRÍTIQUES

“Amb la seva desbordant energia expressiva i les seves ganes de joc, té molt d’irresistible Dragon Khan intel·lectual. (…) una lliçó magistral de control (…) pel·lícula, tan lliure com treballada” (Jordi Costa: Diario El País)

“Una irregular, aclaparant i irrefutable (tot en un) pel·lícula amb ànima de laberint (…) Desplechin, en definitiva, s’ofereix en sacrifici tan nu i caòtic com, cal admetre-ho, irrenunciable.” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

TRÀILER 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.