Arxiu Tornar

Apuntes para una película de atracos

DIRECTOR: León Siminiani

VO castellà (durada 85 minuts)

Elías és un director de cinema que somiava amb fer una pel·lícula d’atracaments. Durant l’estiu de 2013 llegeix una notícia sobre la detenció de’El Robin Hood de Vallecas’, el líder de ‘la banda de las alcantarillas’. Sent que ha trobat l’oportunitat per complir el seu somni. Li envia una carta a la presó on compleix condemna. Contra tot pronòstic, Elías rep resposta tres setmanes després.

SINOPSI

CRÍTIQUES

“De vegades, per fer una gran pel·lícula, no necessites ni una noia ni una pistola: amb una màscara sobra. La millor i més intel·ligent comèdia espanyola de l’any. (…) Puntuació: ★★★★★ (sobre 5)” (Rubén Romero: Cinemanía)

“Transita sempre jovial entre gèneres i tons; i en el procés planteja amb subtilesa inquietuds de classe, llaços sanguinis problemàtics i reflexions de pes (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Nando Salvá: Diario El Periódico)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.