Arxiu Tornar

Silvio y los otros (Loro)

DIRECTOR: Paolo Sorrentino

VO italià subtítols en castellà (durada 150 minuts)

SINOPSI 

Silvio Berlusconi (Toni Servillo) es troba al moment més complicat de la seva carrera política, recentment sortit del govern i amb les acusacions de corrupció i de les seves connexions amb la màfia a punt d’arribar als jutjats. Sergio Morra (Riccardo Scamarcio) és un atractiu home fet a si mateix que somia amb donar el salt dels seus qüestionables negocis de província a escala internacional. El camí més ràpid per aconseguir-ho és acostar-se a Silvio, l’home més poderós d’Itàlia. Per a Sergio només hi ha una manera de cridar l’atenció de Il Cavaliere: les festes, les velines, les extravagàncies i l’excés.

CRÍTIQUES

“‘Loro’ és un retrat emocional de l’home darrere de la màscara del poder. (…) Una pel·lícula 100% Sorrentino que, a més, deixa a l’espectador l’anàlisi (…) Servillo, com no, està immens” (Irene Crespo: Cinemanía)

“‘Loro’ és la pel·lícula definitiva de Paolo Sorrentino fins avui. És atrevida, elegant i ximple. Oscil·la entre el divertit i l’humà, el profund i l’equivocat. És un caos meravellós.” (Sam Fragoso: The Wrap)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.