Arxiu Tornar

Perdidos en París

DIRECTORS: Dominique Abel i Fiona Gordon

VO francès i anglès amb subtítols en castellà (durada 83 minuts)

SINOPSI 

Fiona, una bibliotecària del Canadà, arriba a París per ajudar la seva tia Martha, amenaçada amb ser internada en una residència d’ancians. Fiona perd el seu equipatge i a més descobreix que Martha ha desaparegut. És el començament d’una cadena de situacions, que li faran creuar-se en el camí amb Dom, un rodamón egoista i presumit, amb qui sorgeix un estrany encant a la Ciutat de la Llum.

CRÍTIQUES

“Oda a una estona agradable (…) Abel & Gordon saben com presentar amb una lleugeresa encantadora un material que en altres mans resultaria un excés de melassa. (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Carlos Marañón: Cinemanía)

“Una comèdia física única, com res del que hi ha voltant (…) Gordon i Abel saben veritablement el que estan fent” (Todd McCarthy: The Hollywood Reporter)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.