Arxiu Tornar

Un asunto de familia (Shoplifters)

DIRECTOR: Hirokazu Koreeda

VO japonès subtítols en castellà (durada 121 minuts)

PREMIS: Palma d’Or Cannes 2018

SINOPSI 

La família d’Osamu no té recursos per tirar endavant. Per poder sobreviure, es dediquen a fer tot tipus de robatoris que els serveixin per aconseguir menjar i els queviures necessaris. Després d’un d’aquests robatoris, Osamu i el seu fill es troben a una nena, sola al carrer i morta de fred.

Candidata de Japó a l’Oscar a Millor Pel.lícula de parla no anglesa.

CRÍTIQUES 

“Kore-Eda abandona per un instant el seu costat més tendre, aplaudit i fins a cursi per a directament mossegar. Fa sang. (…) Kore-Eda mostra la seva millor versió. O la que més mal fa.” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“És una obra que demostra, per si va haver-hi algun dubte, la seva magnitud com a cineasta [Koreeda]. (…) un tercer acte d’una complexitat moral que molt pocs directors són capaços d’aconseguir. (…) Puntuació: ★★★★★ (sobre 5)” (Beatriz Martínez: Fotogramas)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.