Arxiu Tornar

Elis, la voz de Brasil

DIRECTOR: Hugo Prata

VO en portuguès amb subtítols en castellà (durada 110 minuts)

SINOPSI 

La vida d’Elis Regina, una de les millors cantants brasileres de tots els temps, contada des dels seus començaments fins al final de la seva curta però activa carrera. A través de les seves cançons aconsegueix desbancar la Bossa nova i modernitzar la nova MPB, música popular brasilera. Una carrera a la recerca de canvis, reinventant-se i lluitant contra els seus propis temors en plena dictadura brasilera.

CRÍTIQUES

“Protagonitzada per Andréia Horta, qui enlluerna en mimetitzar-se en la cantant brasilera, Elis.  Pel.lícula que funciona com a bio-picture i també com telefilme. (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Sergio F. Pinilla: Cinemanía)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.