Arxiu Tornar

Lo que esconde Silver Lake

DIRECTOR: David Robert Mitchell

VO anglès amb subtítols en castellà (durada 140 minuts)

SINOPSI 

‘Lo que esconde Silver Lake’ segueix a Sam, interpretat per un genial Andrew Garfield, un tipus sense massa ofici ni benefici, trastornat per la desaparició de Sarah, una noia que li agrada (Riley Keough). Transformat en un inesperat detectiu, Sam recorrerà Los Angeles d’un costat a un altre amb l’objectiu d’esbrinar què ha passat amb la jove.

CRÍTIQUES 

“David Robert Mitchell o el naixement d’un cineasta prodigi. (…) un exercici de cinema lisèrgic (…) la més brillant “atrocitat” vista en temps.” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“El director d”It Follows’ passa de promesa a autor consagrat amb un neo-noir capaç de combinar la solemnitat de ‘Vértigo’ de Hitchcock amb idees dignes de Scooby-Doo (…) És una pel·lícula magnífica.” (Pablo González Taboada: Cinemanía)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.