Agenda Tornar

Estrena Los Guerreros de la Amazonía

Dijous  de desembre a les 18.45h acollirem l’estrena de Los Guerreros de la Amazonía, documental que acompanya a l’espectador a un viatge d’aprenentatge i creixement a la petita comunitat de San Rafael, a la riba del riu Amazones a Iquitos, el Perú.

Impulsats per la iniciativa de l’associació Evergreen Institute, un grup de voluntaris va treballar durant un mes de manera cooperativa amb les nenes i nens de la comunitat en la creació d’un lloc màgic en la selva: El bosc dels nens.

Mitjançant aquesta iniciativa, creixen sent conscients del seu entorn, apoderats en la seva cura i conservació. L’aprenentatge mutu entre tots dos mons, la consciència i el contacte amb el medi ambient, les dificultats i els assoliments durant aquest procés faran que aquesta experiència deixi petjada en totes les persones involucrades.

L’estrena de Los Guerreros de la Amazonía es durà a terme mitjançant taquilla inversa. És a dir, qualsevol és benvingut a gaudir de la projecció i, en finalitzar, cadascun pot aportar la quantitat econòmica que consideri justa i oportuna.
El 30% dels beneficis generats serà donat a Evergreen Institute, associació amb la qual hem col·laborat en aquest projecte, per a continuar invertint en projectes d’educació i conservació mediambiental.


No us ho perdeu!

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.