Arxiu Tornar

La quietud

DIRECCIÓ: Pablo Trapero

VO castellà (durada 117 minuts)

SINOPSI 

Dues germanes es retroben després de molt de temps separades. Una torna pel delicat estat de salut del seu pare, mentre que l’altra fa com si res hagués canviat. Al costat de la mare, les tres es veuran obligades a reconstruir el passat i a enfrontar els desafiaments que apareixen en el present.

CRÍTIQUES 

“[Un] aire de misteri gairebé fantasmal és el que recorre tota la pel·lícula que cal entendre suspesa en la realitat (…) Un drama familiar amb tres grans actrius (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Irene Crespo: Cinemanía)

“Trapero dosa sàviament: la primera hora és més aviat plàcida i continguda (…) la segona es deslliga, salten les espurnes, les llàgrimes, els crits, la fúria i el verí. (…) actuacions excel·lents (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Jordi Batlle Caminal: Fotogramas)

TRÁILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.