Arxiu Tornar

Mi vecino Totoro

DIRECTOR: Hayao Miyazaki

Versió doblada al castellà i versió original amb subtítols en castellá (durada 86 minuts)

SINOPSI 

Anys 50, una família japonesa es trasllada al camp. Les dues filles, Satsuki i Mei, entaulen amistat amb Totoro, un esperit del bosc. El pare és un professor universitari que estimula la imaginació de les seves filles relatant-los rondalles i històries màgiques sobre fantasmes i esperits protectors de les llars, mentre la mare es troba malalta a l’hospital.

CRÍTIQUES 

“Un relat hipnòtic amb un peu en la realitat i l’altre en la més desbordant imaginació (…) Un conte meravellós (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5).” (Alberto Bermejo: Diario El Mundo)

“Uneix en transparent harmonia les dues direccions possibles de l’art animat: la invocació de l’impossible i la captura subtil de l’essencial, amb especial atenció per l’eloqüència del minúscul (…) Puntuació: ★★★★★ (sobre 5)” (Jordi Costa: Fotogramas)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.