Arxiu Tornar

Atardecer (Sunset)

DIRECTOR: László Nemes

VO hongarès amb subtítols en castellà (durada 142 minuts)

PREMIS: Festival de Venècia – Premio FIPRESCI

SINOPSI 

1913, Budapest. Després de passar la seva infància dins un orfenat, Irisz Leiter arriba a la capital hongaresa amb 20 anys i l’esperança de treballar de barretera a l’antiga botiga de barrets dels seus pares biològics. Però Oszkar, el nou propietari, la rebutja. A la vegada, s’haurà d’enfrontar al seu passat quan descobreix un germà que mai va saber que tenia. La seva missió de trobar-ho la porta a descobrir foscos secrets mentre el país es prepara per al caos de la guerra.

CRÍTIQUES

“Com endiablada experiència fílmica, ‘Sunset’ no té res que envejar a ‘El hijo de Saúl” (…) Els escenaris són d’una bellesa i sumptuositat desbordants” (Manu Yáñez: Fotogramas)

“Et submergeix sense pietat en la recreació d’un món abrupte (…) on, no obstant això, qualsevol intent de sentit és estèril. (…) Nemes torna a exercitar-se en el terror de la Història i treu un excel·lent. (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Paula Arantzazu Ruiz: Cinemanía)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.