Arxiu Tornar

Border

DIRECTOR: Ali Abbasi

VO suec amb subtítols en castellà (durada 101 minuts)

PREMIS: Un Certain Regard – Millor Pel.lícula a Cannes 2018

SINOPSI 

Tina és una agent de duanes reconeguda per la seva eficiència i pel seu extraordinari olfacte. Pot ensumar la culpabilitat d’un individu. Però quan Vore, un home aparentment sospitós, passa al costat d’ella, les seves habilitats es posen a prova per primera vegada. Tina sap que Vore amaga alguna cosa, però no aconsegueix identificar què és.

CRÍTIQUES

“A la seva reflexió sobre la identitat com a garantia de la pertinença al grup, es mostra radicalment pertinent i rabiosament modern. Un inquietant camí cap a l’autoconeixement. (…) Puntuació: ★★★★½ (sobre 5)” (Andrea G. Bermejo: Cinemanía)

“Actuacions protagonistes sòlides i efectes visuals superlatius (…) ‘Border’ és rica en capes al·legòriques (…) És un drama apassionant” (Stephen Dalton: The Hollywood Reporter)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.