Arxiu Tornar

Razzia

DIRECTOR: Nabil Ayouch

VO àrab amb subtítols en castellà (durada 109 minuts)

SINOPSI 

De les muntanyes de l’Atles a Casablanca es barregen cinc històries al llarg de 30 anys. En aquest encreuament de vivències, tots els seus protagonistes s’enfronten a una societat que no els permet viure com ells desitgen: un mestre obligat a ensenyar berber a una vall, un noi homosexual menyspreat pel seu pare i el seu veïnat o una dona moderna casada amb un marit amb una forma de pensar massa tradicional.

CRÍTIQUES 

“Un potent retrat grupal que és més gran que la suma de les seves parts (…) L’impacte general de ‘Razzia’ és com un cop de puny a l’estómac” (Jordan Mintzer: The Hollywood Reporte)

“El marroquí Nabil Ayouch exhibeix aquí una voluntat ferma de pronunciar una paraula, més aviat de llançar un crit, d’alarma davant la deriva fonamentalista que amenaça al seu país (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Antonio Weinrichter: Diario ABC)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.