Arxiu Tornar

The Old Man and the Gun

DIRECTOR: David Lowery

VO anglès amb subtítols en castellà (durada 93 minuts)

SINOPSI 

Conta una història real, la de Forrest Tucker, un lladre de bancs que va passar la major part de la seva vida en la presó o intentant escapar d’ella. De fet, va aconseguir escapolir-se en 18 ocasions i va cometre el seu últim atracament l’any 2000 quan tenia 80 anys.

CRÍTIQUES

“Si l’actor s’acomiada amb ‘The Old Man & TheGun’, serà el millor comiat possible. (…) el resultat és tan divertit, únic i emotiu com Redford probablement desitjava. (…) És un clar homenatge a ell i al seu cinema.” (Irene Crespo: Cinemanía)

“És una petita pel·lícula plena d’encant i afecte pel seu protagonista (…) El director opta per un to vitalista, un sentit de l’humor tan naïf com sorprenent i una atmosfera que s’aproxima al conte” (Daniel Martínez Mantilla: Fotogramas)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.