Agenda Tornar

Assemblea Extraordinària Socis CineCiutat

Quan Jane va desaparèixer de sobte de la vida de Travis, ell va embogir.

Entristit per allò que podria haver estat i no va ser, va començar a caminar pel desert com un rodamón amb una direcció: Paris, Texas.

Suposem que, en veure que Jane ja no estavaa casa seva, a Travis se li van ocórrer milions de coses fantàstiques que podria haver fet per ella i no va fer. Gestos que podrien haver salvat la seva relació. I és que les ruptures inesperades sempre porten amb una pregunta rotunda i devastadora: podria haver fet una mica més?

Amb CineCiutat passa un poc el mateix.

El cinema, el nostre cinema, ens envia senyals d’esgotament i, per molt que la inèrcia ens faci mirar cap a un altre costat com si res passés, hem d’atendre-les. El cinema està exhaust, vell i gemegaire i l’impuls inicial i l’eufòria semblen estar en hores baixes.

Tots, nosaltres i vosaltres, ens hem acostumat a la presència de CineCiutat i pot ser que aquest hagi estat el principal error. Avui està amb nosaltres, però demà pot ser que no.

Si Jane i Travis van tenir una segona oportunitat a través d’una cabina de vidre i un jersei d’angora, nosaltres volem convocar una Assemblea Extraordinària de Socis de Xarxa Cinema per tractar de cercar una manera d’arreglar la situación, cercar solucions immediates que ens permetin continuar obrint diàriament i, sobretot, continuar gaudint del cinema.

Dissabte 2 de febrer a les 11h (sí, us dóna temps a veure el vuit de la Seu) celebrarem una Assemblea Extraordinària de Socis en la qual parlarem del futur immediat, de mesures urgents i, molt important, després de dos anys de legislatura, toca convocar eleccions per a la següent Junta Directiva.

No sabem què passarà en el futur, però tenim una cosa clara: vam fer tot el que vam poder.

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.