Agenda Tornar

Cinemacat: Segon origen

Cinemacat ofereix projeccions de pel·lícules en versió original en català o subtitulades al català, una iniciativa de l’Obra Cultural Balear, organitzada conjuntament per l’OCB, Cineciutat i la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria de Cultura. La iniciativa pretén esdevenir l’embrió d’una futura programació estable de cinema en català en primer terme a Palma i posteriorment a altres localitats.

Dijous 31 de gener a les 20h és el torn de Segon Origen.

Alba, una noia blanca de 14 anys, i Dídac, un nen negre de 9, són els únics supervivents d’un holocaust d’origen extraterrestre que ha assolat tot el planeta. Mentre es recuperen de la catàstrofe, a més d’haver d’adaptar-se a un món devastat i plagat de cadàvers, es proposen com a objectiu la missió de preservar la cultura humana, la qual cosa implica procrear..

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.