Arxiu Tornar

La casa de Jack

DIRECTOR: Lars Von Trier

VO anglès amb subtítols en castellà (durada 150 minuts)

SINOPSI 

Estats Units, dècada de 1970. Seguim al brillant Jack durant un període de 12 anys, descobrint els assassinats que marcaran la seva evolució com a assassí en sèrie. La història es viu des del punt de vista de Jack, qui considera que cadascun dels seus assassinats és una obra d’art en si mateixa.

CRÍTIQUES

“Lars Von Trier, cruel, exasperant i genial. (…) la més espectacular provocació de la qual és capaç una genuïna pel·lícula de terror. (…) fascinant en la seva total absència de prejudicis” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“Dillon superb (…) Un personatge que gràcies al seu intèrpret envolta de patetisme una evident misogínia i perversitat per a oferir una divertidíssima obra (…) No voldràs sortir de la casa de Jack von Trier. (…) Puntuació: ★★★★★ (sobre 5)” (Santiago Alverú: Cinemanía)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.