Arxiu Tornar

Tres idénticos desconocidos

DIRECTOR: Tim Wardle

VO anglès subtítols en castellà (durada 96 minuts)

SINOPSI 

Nova York, 1980: tres complets estranys descobreixen accidentalment que són bessonada de tres, separats en el moment del naixement. Una alegre reunió després de 19 anys els catapulta a la fama internacional, però també obre un secret extraordinari i inquietant que va més enllà de les seves pròpies vides i podria transformar la nostra comprensió de la naturalesa humana per sempre.

CRÍTIQUES 

“Un tema fascinant (…) Els tres individus principals són personatges extremadament agradables” (David Rooney: The Hollywood Reporter)

“Un documental acuradament estructurat i ple de suspens (…) [Wardle] mereix reconeixement per la seva perseverança periodística i per fer un documental que és com un thriller emocionant.” (Donen Callahan: The Wrap)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.