Arxiu Tornar

Dragon Ball Super: Broly

DIRECTOR: Tatsuya Nagamine

Versió doblada al català (durada 100 minuts)

SINOPSI 

La Terra gaudeix en pau la celebració del Torneig del Poder. No obstant això, Goku és conscient que existeixen enemics encara per descobrir a l’Univers, per la qual cosa continua entrenant sense descans per a aconseguir cotes de poder mai conegudes. Confirmant els seus pitjors temors, un dia apareix un superguerrer que respon al nom de “Broly”, un poderós guerrer que hauria d’haver estat eliminat juntament amb el planeta Vegeta quan aquest va desapareixer fa ja algunes dècades.

CRÍTIQUES 

“Relat sorprenentment seriós (…) el bastant intens i intel·ligible alhora com per a entusiasmar als fans i interessar a aquells que, com qui subscriu, continuen anomenant “Satanàs Cor Petit” a Piccolo. (…) Puntuació: ★★★½ (sobre 5)” (Yago García: Cinemanía)

“Compleix a l’hora d’oferir una acció impressionant, però per sobre d’això (…) es connecta amb la sèrie per a oferir un context pròxim i reflexiu. Una pel·lícula divertida, repleta d’imaginació i que t’atrapa fins al final.” (Fuminobu Hata: IGN)

TRÀILER 

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.