Arxiu Tornar

Mug

DIRECTORA: Malgorzata Szumowska

VO polonès subtítols en castellà (durada 91 minuts)

SINOPSI

Només hi ha tres coses que li agraden a Jacek: el heavy metall, la seva núvia i el seu gos. Tots en la seva família li tracten com una bestiola. Un dia, treballant en la construcció d’una estàtua de Jesucrist sofreix un accident que li desfigura la cara. De forma inesperada, Jacek se sotmet a la primera operació de trasplantament facial en la Història. Per a Jacek podria ser un nou començament, una nova oportunitat per a fer una nova vida. No obstant això, no tots semblen compartir aquest entusiasme.

CRÍTIQUES 

“Ofereix el plaer d’una narració vigorosa. És escabrosa, misteriosa i sorprenentment emotiva (…) ‘Mug’ és una pel·lícula estranya i atractiva (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Peter Bradshaw: The Guardian)

“Una combinació àmplia i estranyament entretinguda de crisi d’identitat, comèdia irònica i comentari social” (Allan Hunter: Screendaily)

 TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.