Arxiu Tornar

La clase de piano

DIRECTOR: Ludovic Bernard

VO francès amb subtítols en castellà (durada 106 minuts)

SINOPSI

La música és el secret del jove Mathieu Malinski, un tema del qual no s’atreveix a parlar en el barri. Quan entra a pressó per un dels petits delictes que sol dur a terme amb els seus amics, Pierre Geitner, director del Conservatori Nacional Superior de Música, aconsegueix treure’l a canvi de serveis socials. Però Pierre té un pla diferent per a Mathieu: veu en ell el futur gran pianista en potència que porta dins.

CRÍTIQUES

“Pot satisfer als qui es delectin amb les històries de superació personal i triomf des del més baix (Yago García: Cinemanía)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.