Arxiu Tornar

Cambio de reinas

DIRECTOR: Marc Dugain

VO francès amb subtítols en castellà (durada 100 minuts)

SINOPSI 

Després d’anys de guerra entre França i Espanya, que han deixat als dos països afeblits, Felip d’Orleans, el regent de França, posa en marxa un pla per a consolidar la pau entre totes dues nacions. Casarà a la seva filla de 12 anys, senyoreta de Montpensier, amb l’hereu del tron espanyol i a Lluís XV, pròxim Rei de França, amb Mariana Victoria, de 4 anys, Infanta d’Espanya. Una adolescent i una nena es veuran atrapades en una xarxa d’aliances, traïcions i jocs de poder.

CRÍTIQUES

“Per als qui gaudeixen d’una història sorprenent molt ben contada. (…) L’ambientació, vestuari i fotografia, magnífiques (…) un gran repartiment (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Juan Pando: Fotogramas)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.