Arxiu Tornar

Una cuestión de género

DIRECTORA: Mimi Leder

VO anglès subtítols en castellà (durada 120 minuts)

SINOPSI 

Biopic sobre la jutgessa del Tribunal Suprem dels EUA Ruth Bader Ginsburg, la segona dona en la història que va servir en aquest alt òrgan judicial. Ginsburg va ser nomenada per a l’alt tribunal en 1993 pel President Bill Clinton. Ruth, al costat del seu marit l’advocat Martin Ginsburg, va canviar el curs de la història amb un singular cas sobre discriminació de gènere que va obrir el camí per a la igualtat als Tribunals.

CRÍTIQUES

“Amb una narració lineal clàssica es mostra la carrera de la protagonista i la seva vida familiar sense caure en la idealització heroica ni en el discurs doctrinal (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Francisco Marinero: Diario El Mundo)

“Eficaç, solvent i a estones fins i tot emocionant, és el que podríem definir com un sòlid producte mainstream pensat per a públics interessats. (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Mirito Torreiro: Fotogramas)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.