Arxiu Tornar

El Gordo y El Flaco (Stan & Ollie)

DIRECTOR: Jon S. Baird

VO anglès amb subtítols en castellà (durada 97 minuts)

SINOPSI 

Stan i Ollie, coneguts com ‘El Gordo y El Flaco’, s’embarquen en la seva gira de comiat ara que la seva època daurada sembla haver quedat ancorada en el passat. Amb l’ajuda de les seves respectives dones, Lucille i Ida, tots dos aconsegueixen conquistar al públic de les sales de Regne Unit gràcies a la seva peculiar manera d’interpretar i d’entendre el món. Aquest biopic aprofundeix en la personalitat de tots dos personatges i en les circumstàncies personals que els van convertir en figures còmiques de llegenda.

CRÍTIQUES

“Petita bicoca cinèfila, història mínima rodada com a homenatge per al record d’aquests dos genis (…) és un cant a l’amistat i a la comèdia, tan senzill com nostàlgic, amb el toc just de sal (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Carlos Marañón: Cinemanía)

“Es tracta més aviat de la foto fixa, impecable en la seva execució, d’un moment molt concret, crucial i ben documentat en la vida de tots dos protagonistes. Commovedor sense baixar el llistó tonal (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Antonio Trashorras: Fotogramas)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules, Pròximament. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.