Arxiu Tornar

Beautiful Boy

DIRECTOR: Felix Van Groeningen

VO anglès amb subtítols en castellà (durada 111 minuts)

SINOPSI

Crònica sobre l’addicció a la metamfetamina i l’intent de recuperació i de sortir de les drogues a través dels ulls d’un pare que observa al seu fill mentre lluita contra la malaltia de la drogodependència.

CRÍTIQUES 

“És difícil no advertir una sobredosi de sentiments i sacsejades, però es tracta sense cap dubte d’una pel·lícula que sap del que parla, i produeix por escoltar-la i pànic viure-la.” (Oti Rodríguez Marchante: Diario ABC)

“Van Groningen té un objectiu, patent des de l’inici del metratge: encara que com a narrador tendeix a les històries intenses i una miqueta desaforades, en aquest cas el seu objectiu és escapar d’allò més sentimentaloide.” (Miguel Ángel Palomo: FilmAffinity)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.