Arxiu Tornar

Maya

DIRECTORA: Mia Hansen-Løve

VO francès subtítols en castellà (durada 107 minuts)

SINOPSI 

Desembre de 2012. Després de quatre mesos de captivitat a Síria, dos periodistes francesos són alliberats. Gabriel, el més jove, té una mica més de 30 anys. Després de passar revisions mèdiques i contestar a moltes preguntes, pot estar amb la seva família i la seva núvia. Transcorren unes setmanes, i incapaç de trobar un rumb a la seva vida, decideix anar a Goa, on va créixer. Allà coneixerà a Maya.

CRÍTIQUES 

“Té les característiques de Hansen-Love: des de la seva gentil i sinuosa història fins a la seva sensibilitat per als detalls i la seva tendra crònica d’un personatge que a poc a poc supera el trauma i veu la vida amb nous ulls.” (Jordan Mintzer: The Hollywood Reporter)

“Una història seductora de romanç i desarrelament (…) Solidifica la seva reputació com una de les millors directores vives” (David Ehrlich: IndieWire)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Cartellera, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.