Arxiu Tornar

Las herederas

DIRECTOR: Marcelo Martinessi

VO espanyol (durada 97 minuts)

SINOPSI 

Narra la història de dues dones de classe alta de la societat paraguaiana que van heretar suficient patrimoni per a viure còmodament. Però als seus 60 anys, els diners ja no basten i la situació d’ambdues canvia.

CRÍTIQUES

“Més que magistral Ana Brun. Per emocionant. Per silenciosa. Per feroç i continguda alhora. Immensa. (…) un bellíssim exercici de cinema desesperat.” (Luis Martínez: Diario El Mundo)

“Per als qui gaudeixen dels drames amb elegància. (…) amb interpretacions subtils, més de gestos i mirades que de diàlegs, amb una Ana Brun superba (…) un final exquisit. (…) Puntuació: ★★★★ (sobre 5)” (Juan Pando: Fotogramas)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Cartellera, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.