Agenda Tornar

Festival d’Altres Cinemes

Els pròxims 14, 15 i 16 de març acollirem un festival molt molt especial.

El Festival d’Altres Cinemes (FAC) neix amb l’objectiu d’acostar a les Illes Balears els cinemes del Sud.

Sota el títol de ‘un viatge a la diversitat del continent africà’, la primera edició d’aquest certamen amb vocació transformadora projectarà diferents pel·lícules africanes a CineCiutat els 14, 15 i 16 de març.

El FAC, organitzat per la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació, pretén mostrar la riquesa cultural d’Àfrica contemporània a través de curts i llargmetratges d’alguns dels seus directors més pioners, donant protagonisme als artistes africans i la seva interpretació de l’actualitat africana narrada a través del setè art.

En el seu web podreu trobar totes les projeccions i horaris.

En la mescla de cultures està l’èxit i aquest festival, sense cap dubte, ho posa de manifest.

Entrada gratuïta.

No us ho perdeu!

Aquesta entrada va ser publicada a Agenda, Esdeveniments, Notícies. Guarda l'enllaç permanent.

Deixa un comentari