Arxiu Tornar

Yomeddine

DIRECTOR: A.B. Shawky

VO àrab (durada 93 minuts)

SINOPSI 

Un leprós copte i el seu aprenent orfe deixen la colònia de leprosos per primera vegada i s’embarquen en un viatge a través d’Egipte per a buscar el que queda de les seves famílies.

CRÍTIQUES

“Filmada amb ingenuïtat i un realisme que esglaia, la pel·lícula és una màquina de produir sentiments i un perfecte imant per a atreure’ls cap als seus personatges. Una perfecta vidriera feta amb vidres autèntics i feridors.” (Oti Rodríguez Marchante: Diario ABC)

“En el seu cant a la resistència de l’esperit humà, fa gala d’una inqüestionable noblesa (…). El problema és que la transparència amb la qual el film articula el seu discurs humanista genera una certa tendència al subratllat. (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” (Manu Yáñez: Fotogramas)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Cartellera, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Deixa un comentari