Arxiu Tornar

Dolor y gloria

DIRECTOR: Pedro Almodóvar

Versió original espanyol amb subtítols en anglès (durada 108 minuts)

SINOPSI 

Salvador Mallo (Antonio Banderas) és un aclamat director de cinema en el seu ocàs. La seva memòria el farà viatjar fins a la seva infancia, al poble valencià de Paterna en els anys 60 al costat dels seus pares, als seus primers amors, el seu primer desig, la mare, la mortalitat, el seu primer amor adult, al Madrid dels 80, el dolor de la ruptura d’aquest amor quan encara estava viu i palpitant, l’escriptura com a única teràpia per a oblidar l’inoblidable, el descobriment del cinema i el buit, l’incommensurable buit davant la impossibilitat de continuar rodant.

CRÍTIQUES 

“Una obra culmen (…) Almodóvar aconsegueix un grau de depuració i refinament a l’alçada de molt pocs mestres del cinema (…) Puntuació: ★★★★★ (sobre 5)” (Beatriz Martínez: Fotogramas)

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Cartellera, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.