Arxiu Tornar

Identidad borrada

DIRECTOR: Joel Edgerton

VO anglès amb subtítols en castellà (durada 115 minuts)

SINOPSI 

El fill d’un predicador baptista d’una petita ciutat nord-americana, es veu obligat a participar en un programa per a “curar” la seva homosexualitat, donat suport per l’Església. Quan als 19 anys Jared Eamons compte als seus pares Nancy i Marshall Eamons que és gai, el jove comença a ser pressionat perquè assisteixi a un programa de teràpia de conversió gai, o en cas contrari serà rebutjat per la seva família, el seu amics i l’església.

CRÍTIQUES

“Per sobre de tot, estem davant una pel·lícula de terror psicològic pura i dura. En segon, una posada en escena plena de sensibilitat i discreció (…) I, en tercer, un grup de grans estrelles (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” Alberto Luchini: Diario El Mundo.

“Els cara a cara entre els tres personatges són palpitants (…) i transmeten tota la força i fragilitat de tres actors que saben convertir cada gest, cada instant, en la cal·ligrafia dels seus sentiments (…) Puntuació: ★★★ (sobre 5)” Oti Rodríguez Marchante: Diario ABC

TRÀILER

Aquesta entrada va ser publicada a Arxiu, Cartellera, Pel·lícules. Guarda l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.